Els veïns ja poden votar quins projectes volen que impulsi l’Ajuntament

La votació servirà per determinar quins projectes haurà de finançar l’Ajuntament de Sant Boi al llarg del 2019.

Els ciutadans ja poden participar en la votació // Ajuntament de Sant Boi

Els ciutadans ja poden participar en la votació // Ajuntament de Sant Boi

Els veïns de Sant Boi de Llobregat ja poden votar per escollir els projectes que s’han presentat al Pressupost Participatiu del proper 2019. En total, els ciutadans podran escollir entre 59 propostes, la gran majoria de les quals plantegen millores a l’espai públic dels diferents barris de la ciutat, tot i que també hi ha projectes socials i de millora de la qualitat de vida.

En aquest sentit, s’ha de recordar que els projectes que ara es poden votar ja van passar una primera fase el passat mes de juny. Ara, els ciutadans podran escollir quins s’han de materialitzar amb els 550.000 euros que el Govern local ja ha apartat de la resta d’inversions. Si més no, cal tenir en compte que l’executiu ja ha previst un requisit perquè la partida pressupostària recaigui de forma similar a tot el territori: s’hauran d’executar com a mínim dos projectes de millora de l’espai públic a cada barri.

Fins quin dia es pot votar? Fins al proper 21 d’octubre a través de la plataforma digital participa.santboi.cat i als casals de barri. A més, també s’ha previst instal·lar punts itinerants informatius sobre les votacions en diferents indrets i dates: a la plaça de l’Ajuntament (divendres 28 de setembre, de 17 a 20 hores), a la plaça de Catalunya (dimecres 3 d’octubre, de 17.30 a 19.30 hores), Barrejant / plaça de Teresa Valls i Diví (dissabte 6 d’octubre, d’11 a 13 h) i al Mercat de Ciutat Cooperativa (dimarts 9 d’octubre, de 10.30 a 12.30 hores).

La iniciativa del Pressupost Participatiu 2019 forma part de l’estratègia ‘Participassió’, que el consistori va posar en marxa l’any 2016 per dur a terme un nou model de participació ciutadana, amb l’objectiu d’estar obert a tothom, ser més senzill i útil i amb un impacte més directe en la vida de les persones.

Recomanacions personalitzades