La Santboiana cau contra El Salvador

El degà cau davant l’equip de Valladolid (5-24) en el primer partit de la temporada al Baldiri Aleu.

Una acció del partit entre Santboiana i El Salvador // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana no ha pogut aconseguir el triomf en el primer partit de la temporada a casa. L’equip de Ricardo Martinena ha caigut contra el SilverStorm El Salvador de Valladolid per 5-24 en la segona jornada de la Divisió d’Honor. Els de Sant Boi s’han quedat sense puntuar i es mantenen amb un punt a la taula classificatòria.

En la primera part, el conjunt castellà ha agafat avantatge a partir de dues marques transformades i un cop de càstig (0-17). A la represa, els visitants han ampliat el marcador amb un últim assaig transformat. Hugo Pichot ha realitzat l’única marca dels locals al final del partit i Marco Mason ha fallat la transformació (5-24).

De cara a la setmana vinent, la Santboiana visitarà La Foixarda per jugar el derbi català contra el Barça. Aquest partit correspondrà a la tercera jornada de la Lliga Heineken. Per últim, destacar que l’equip blaugrana arribarà després de guanyar diumenge al camp de l’altre equip de Valladolid i vigent campió, el VRAC Quesos Entrepinares.

Recomanacions personalitzades