Sant Boi acull una cursa solidària contra la Síndrome de Rett

La Rett Race és una carrera i una caminada solidària en favor de la Investigació de la Síndrome de Rett. L’esdeveniment també compta amb activitats lúdiques per a tota la família.

Imatge de la darrera edició // Ajuntament de Sant Boi

Imatge de la darrera edició // Ajuntament de Sant Boi

Aquest diumenge el complex del Decathlon de Sant Boi seran l’escenari de la tercera Rett Race, promoguda novament per l’Ajuntament, l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett i Famílies Rett. Serà a partir de les 10 hores quan es doni el tret de sortida a l’esdeveniment, el qual té com a objectiu sensibilitzar i recaptar fons per la investigació de la Síndrome de Rett, una malaltia minoritària que pateixen 2.000 nenes i cinc nens a Espanya.

En total l’organització ha preparat tres circuits diferents: dos per fer-los corrents (5 i 10 km) i un per anar caminant (de 2,5 km). A més, aquelles persones que no vulguin participar en una modalitat o l’altra, també podran fer un donatiu directe mitjançant l’adquisició del dorsal número 0. S’ha de posar de relleu que tots els diners recaptats aniran a parar al fons per la investigació que porta el nom de FINRETT.

Matí en família

Durant tot el matí hi haurà activitats lúdiques per a tota la família. Des de jocs infantils, amb activitats dirigides pel Club Beisbol i Softbol Sant Boi, fins a activitats dirigides per la Unió Esportiva Santboiana, passant per una master class de zumba per a totes les edats; caps grossos de Sant Boi i batucada que acompanyarà la caminada solidària. A més, l’organització també instal·larà mini porteries, cistelles de bàsquet, pals d’hoquei i taules de ping-pong per al gaudi de tots els assistents.

Recomanacions personalitzades