Els mercats de Sant Boi incorporen sistemes de cardioprotecció

Sant Boi de Llobregat es converteix en una de les primeres ciutats catalanes amb desfibril·ladors als mercats municipals.

Imatge de la presentació del projecte // Ajuntament de Sant Boi

Els mercats de Sant Boi de Llobregat s’han convertit en cardioprotegits. Segons ha informat l’Ajuntament a través d’un comunicat, els mercats Centre-La Muntanyeta i Torre de la Vila ja tenen instal·lats desfibril·ladors portàtils «de darrera generació».

La iniciativa és possible gràcies a la col·laboració entre la Fundació Barcelona Salut, la Diputació, l’Ajuntament i l’Obra Social La Caixa. El projecte vol «estendre la cardioprotecció a tots els mercats municipals de la província».

Segons explica el consistori, Sant Boi s’ha convertit en «una de les primeres ciutats de Catalunya a disposar d’aquests dispositius» que s’han situat en llocs de màxima visibilitat i accessibilitat. D’aquesta manera es busca cardioprotegir els mercats i les seves proximitats.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació del tinent d’alcalde de Territori i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament, José Ángel Carcelén, de la tinenta d’alcalde d’Igualtat i Drets Socials, Salut González; del gerent de la Fundació Barcelona Salut, Xavier Vilda; i del delegat de l’Obra Social La Caixa a l’àrea de Barcelona, Víctor Distuer.

Recomanacions personalitzades