Cinc jugadores del CBS Sant Boi participen al Campionat d’Europa

Gala Pérez, Andrea Izquierdo, Natalia González, Mireia Criado i Ariadna Cerdà van disputar el Campionat d’Europa Sub-19 de softbol amb Espanya a Staranzano (Itàlia).

Cinc jugadores del CBS Sant Boi van participar a l’Europeu Sub-19 // RFEBS

Cinc jugadores del CBS Sant Boi van jugar el Campionat d’Europa Sub-19 de softbol amb la selecció espanyola a Itàlia. Són: Gala Pérez, Andrea Izquierdo, Natalia González, Mireia Criado i Ariadna Cerdà.

Espanya va finalitzar en la desena posició de la classificació final amb un balanç de 6 victòries i 4 derrotes. L’equip entrenat per Orel Morales va caure contra Rússia en la lluita per la novena plaça del torneig en l’últim partit. El combinat nacional acaba en el TOP 10 de la competició a terres italianes.

 

Recomanacions personalitzades