Els Toronto Blue Jays fitxen al santboià Marc Civit

És el primer jugador de la història del CBS Sant Boi que signa un contracte professional i marxa a la Gran Lliga Americana per seguir creixent en la seva carrera esportiva en el món del beisbol.

Marc Civit i Henry Sandoval en la signatura del contracte // CBS Sant Boi

Marc Civit, format al planter del Club de Beisbol i Softbol Sant Boi, marxa a la Gran Lliga Americana. El jove esportista, de 16 anys, és el primer jugador de la història del club que signa un contracte professional i jugarà als Toronto Blue Jays.

El jugador signava el contracte acompanyat per Henry Sandoval, caçatalents dels Toronto Blue Jays, a les instal·lacions del CBS Sant Boi el passat dissabte. També hi eren presents els familiars, membres del club, l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora d’Esports, Maria Antònia Barragán.

Civit viatja a la República Dominicana, on participarà en la Lliga d’adaptació, Tricky League, i en la Lliga Instruccional.

Una nova etapa per al jove jugador per seguir creixent en la seva carrera esportiva en una de les lligues de beisbol més potents del món. Segueix els passos del seu pare, Xavier Civit, que va jugar en un altre equip canadenc, els Montreal Expos.

Recomanacions personalitzades