El Santboià finalitza la temporada amb empat

L’equip vermell suma un punt al camp del Granollers (1-1) en l’última jornada de la lliga 2017/2018.

Revi celebra el gol de l’empat del Santboià. // David Ferrer-FC Santboià

El FC Santboià va empatar (1-1) al camp del Granollers en l’última jornada del grup V de Tercera Divisió. L’equip de “Piti” Belmonte acaba la temporada 2017/2018 en la tretzena posició de la taula classificatòria amb 48 punts.

La primera part acabava amb empat a 0 al marcador. A la represa, van arribar els dos gols del partit. Samu Obeng avançava els vallesans però Revi empatava per als visitants després d’una gran jugada personal. Era el vuitè gol del davanter del conjunt vermell.

El Santboià tanca el campionat amb l’objectiu de la permanència complert en el retorn a Tercera Divisió.

 

Fitxa tècnica

EC Granollers: Víctor Colchero (Jahir), Carles Mur, Marc García, Fran Fuentes, Víctor Díaz, Martí Soler, Héctor Páez (Aleix Arenas), Ricky Alcántara (Albert Groult), Samu Obeng, Joel Brey i Kilian Villaverde.

FC Santboià: Marc Ollé, Iván Romano, Mario, Àlex Ruiz, David Cárdenas, Carlos González (Libo), Carlos Bellido, Gabi López (Revi), Juanlu Estévez, José González i Oriol Molins.

Gols: 1-0, Samu Obeng (min 50). 1-1, Revi (min 53).

Àrbitre: Pau García Fuster.

Estadi: Municipal del carrer Girona.

Recomanacions personalitzades