Trau uneix imaginari local, surrealisme i quotidianitat al seu segon disc

El grup santboià Trau ha publicat el seu segon disc: ‘Dones i homes del cap dret’. Partint dels clàssics de la música popular contemporània, el disc combina «imaginari local català amb una mica de surrealisme i unes pinzellades de quotidianitat».

El grup Trau ha publicat el seu segon disc // Trau

Després de guanyar el Sona9 el 2014, de publicar posteriorment el disc ‘Déu vos guard’ (2015) i de voltar per tot Catalunya presentant-lo, el grup de Sant Boi de Llobregat Trau fa un salt endavant. Acaben de publicar ‘Dones i homes del cap dret’ (Satélite K).

El cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà, amb qui van preparar un espectacle per donar una nova vida als clàssics de la música, ha fet de mentor de Trau per la presentació del nou disc. Descriu el seu treball d’«espectacular». Diu que és «un disc definitiu, un pas de gegant que amplia la seva paleta musical».

Rock, soul, garatge i pinzellades de psicodèlia són els components d’aquest disc «de pop en majúscules, musculós i atrevit» i amb cançons «que deixen petjada». I això que les expectatives eren altes, perquè Gavaldà diu que era «un dels discos més esperats de l’any».

El disc es va publicar el passat 16 de març. Però la presentació oficial serà d’aquí un mes: el dijous 26 d’abril a la sala Sidecar de Barcelona.

Recomanacions personalitzades