El Santboià es proclama campió del Campionat de Catalunya amateur

L’equip del Baix Llobregat va guanyar a l’Horta en una final on l’efectivitat va ser clau per decantar el títol del costat dels jugadors de “Piti” Belmonte.

El Santboià s’ha proclamat campió // Federació Catalana de Futbol

El Futbol Club Santboià es va endur el Campionat de Catalunya amateur després de derrotar a l’Unió Atlètica d’Horta 2-1 al complex esportiu Torrent de Llops de Martorell. Es van enfrontar els guanyadors dels dos grups de Primera Catalana i va ser un partit on l’encert dels locals va ser clau per endur-se el títol. Els del Baix Llobregat i els barcelonins jugaran la pròxima temporada a Tercera Divisió.

L’equip de Pere “Piti” Belmonte es va avançar en el marcador amb un gol de Buba. Al descans, es va arribar amb victòria dels de Sant Boi (1-0). A la segona part, l’Horta va sortir amb la intenció d’aconseguir l’empat i el va trobar després de tenir diverses ocasions. Amador va establir l’1-1 pels de Xavi Molist. El Santboià va reaccionar ràpidament i es va tornar a posar per davant mitjançant Albert Cervantes que va situar el 2-1 definitiu. Els barcelonins van intentar igualar de nou però els de Sant Boi van defensar amb ordre i van mantenir el resultat.

El Santboià tanca la temporada de la millor manera possible. Un títol per a les vitrines del club a més de l’ascens a Tercera Divisió aconseguit el passat 28 de maig a Almacelles.

Recomanacions personalitzades