El bon temps impulsa la celebració del Sant Jordi a Sant Boi

Els carrers de Sant Boi reben una gran afluència de públic durant tot el dia en una celebració de Sant Jordi marcada per un sol primaveral.

Una de les llibreries participants // Álex Carazo

Aquest any sí que s’ha pogut gaudir d’una Diada de Sant Jordi on el temps ha respectat les visites a les llibreries de la rambla Rafael Casanova i les compres de roses a cada cantonada de Sant Boi de Llobregat. La ciutat ha rebut una gran afluència de públic durant tot el dia, que ha passejat acompanyat d’un sol primaveral. El fet que la celebració s’hagi fet en un dia festiu ha propiciat que molta gent sortís al carrer.

Des de primera hora del matí ja s’han pogut observar punts de venda de roses amb una decoració particular i diferent, però tots amb la mateixa il·lusió per fer d’aquesta jornada un dia especial per a tothom.

La rambla Rafael Casanova s’ha convertit, una vegada més, en l’epicentre del món literari. Les principals llibreries de Sant Boi han organitzat els seus estands en aquest punt. J.Isar, Croquis, Barbus i Les Hores han estat les principals llibreries que han omplert la rambla.

Els ciutadans han anat passat per la plaça de l’Ajuntament durant tot el dia, que ha estat abarrotada de persones a totes hores. L’aroma de roses i llibres nous ha estat acompanyada de la de cervesa i tapes que sortien de les terrasses dels bars.

A més de llibres i roses, també s’han pogut observar alguns tallers per als més petits, amb l’objectiu que la Diada de Sant Jordi també sigui popular entre els menuts. Maquillatge amb dibuixos, un taller de roses fetes amb llaminadures o un lloc per pintar contes han estat els més destacats. 

Aquest ambient festiu als carrers de la zona antiga de la ciutat ha estat també amenitzat amb música de piano, que ha creat una atmosfera d’harmonia i complicitat entre venedors i clients.

 

 

Recomanacions personalitzades