Sant Boi idea un autobús contra l’homofòbia

Forma part de la campanya ‘Sant Boi diversa’ impulsada per l’Ajuntament. 

Imatge del bus // Ajuntament de Sant Boi

Amb l’objectiu de «sensibilitzar sobre el col·lectiu LGTBI», l’Ajuntament de Sant Boi ha posat en circulació un autobús a favor de la diversitat sexual i contra l’homofòbia.

En aquest vehicle, de la línia interurbana SB1, es podran llegir missatges com: «carn o peix?», «pit o cuixa», «blau o rosa» i «dolç o salat». Aquesta campanya estarà visible durant tot el mes d’abril.

«Sant Boi té un bus que no genera discriminació, sinó igualtat, perquè cal seguir treballant per guanyar una lluita que ha de ser tothom», ha assegurat durant la presentació l’alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret.

El bus santboià s’ha presentat poc després de la polèmica pel bus transfòbic de l’entitat ultracatòlica Hazte Oir. Tot i això, des del consistori s’ha informat que no és una resposta a aquella campanya i que ja ho tenia planificat abans de la polèmica.

Moret durant la presentació de la campanya // Ajuntament de Sant Boi

Sant Boi diversa

De fet, l’autobús forma part de la campanya Sant Boi diversa. S’espera recollir comentaris de ciutadans sobre el bus a través d’una pàgina web.

«Un cop estiguin recollides les dades, un treball que es realitzarà durant els propers mesos, començarà la fase d’estudi. S’espera que els resultats finals es puguin donar a conèixer a l’hivern», diu el consistori a través d’un comunicat.

A més, Moret ha indicat que Sant Boi està el·laborant un pla per «garantir el respecte a la diversitat sexual i propiciarà un pacte social entorn a aquesta qüestió».

 

 

Recomanacions personalitzades