La policia busca una adolescent de Sant Boi desapareguda

Una noia de 15 anys veïna de Sant Boi de Llobregat ha desaparegut. La policia està treballant per localitzar-la.

[Actualització: l’adolescent ha estat localitzada durant la nit de divendres]
Comissaria dels Mossos de Sant Boi // Mossos d'Esquadra

La policia està investigant la desaparició de la nena // Arxiu — Mossos d’Esquadra

Les darreres hores les xarxes socials s’han omplert amb el missatge de la desaparició d’una adolescent veïna de Sant Boi. Tot i que el missatge difon rumors no contrastats, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha confirmat la desaparició a través d’un comunicat.

La nena té 15 anys -no 14, com deia el missatge- i l’Ajuntament té constància formal que s’ha presentat una denúncia per la seva desaparició. Arran de la denúncia, els cossos de seguretat han començat una investigació per trobar-la. Segons el consistori, «la localització de la nena és a hores d’ara la principal prioritat».

La difusió del missatge per les xarxes socials ha motivat l’aclariment de l’Ajuntament, que ha fet una crida als ciutadans de Sant Boi a evitar «la propagació de rumors no confirmats» com els que hi ha al missatge. Segons diuen, això pot contribuir a generar alarma i fins i tot interferir en la investigació que està fent la policia.

El consistori també ha aprofitat per oferir «tot el suport a la família i l’entorn» de la nena que ha desaparegut a través del mateix comunicat, difós aquest divendres a la tarda.

 

Recomanacions personalitzades