El comerç local s’implica en l’acollida dels refugiats

Durant la campanya de Nadal, els comerços adherits a l’associació Sant Boi Comerç disposaran de guardioles per recaptar fons per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, i disposaran d’informació sobre el pla d’acollida que té en marxa la ciutat.

El material sobre la campanya dels refugiats que disposen els comerços adherits // Ajuntament de Sant Boi

El material sobre la campanya dels refugiats que disposen els comerços adherits // Ajuntament de Sant Boi

Els 170 comerços adherits a l’Associació Sant Boi Comerç seran, durant la campanya de Nadal, punts d’informació sobre l’acollida de persones refugiades. Aquest és l’acord amb el que s’ha arribat amb l’Ajuntament, després que l’associació de comerciants manifestés la seva voluntat d’implicar-se activament en temes de ciutat, segons ha informat el consistori.

D’aquesta manera els comerços adherits comptaran amb un punt d’informació sobre el Pla d’Acollida de Persones Refugiades de Sant Boi, i amb unes guardioles per facilitar la col·laboració de la ciutadania en el procés d’acollida. Els comerços participants disposen d’un distintiu d’establiment col·laborador.

L’Ajuntament ha explicat que la recaptació que resulti d’aquesta campanya anirà destinada a la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, entitat que s’encarrega de gestionar i coordinar l’acompanyament i acollida a persones refugiades a la ciutat. Actualment, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat compta amb quatre pisos a través dels quals s’està acollint a 21 persones refugiades i sol·licitants de protecció internacional.

Recomanacions personalitzades