Els músics santboians planten cara a la violència masclista

La plaça de l’Ajuntament va acollir la presentació del disc produït amb peces del concert que artistes i grups locals van fer fa un any en el marc de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència Masclista.

A l'Ajuntament es van sentir "Veus contra la violència masclista" // Josep Puigdengolas

A l’Ajuntament es van sentir «Veus contra la violència masclista» // Josep Puigdengolas

En la setmana de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència Masclista, Sant Boi la va iniciar amb un concert molt especial. En un escenari a la plaça de l’Ajuntament, diversos músics i artistes que van actuar fa un any ara ho van fer de nou per presentar el disc amb el títol «Veus contra la violència masclista».

El concert de presentació d’aquest treball discogràfic va comptar amb les actuacions de bona part dels artistes que han intervingut en la seva elaboració: Molsa, Big Band Cultura F, Maria Martí, Chet (segon classificat al Sona 9 d’enguany), Coet, Yellowstone, Riu, Grego Petróleo & Friends i Cysko Muñoz. La presentació va finalitzar amb la lectura del Manifest commemoratiu.

Durant el concert presentació del CD es va aprofitar per convidar als ciutadans a escriure un missatge en el marc de la campanya Això no és amor que ajudi a la conscienciació de la necessitat d’acabar amb la forma més intolerable de discriminació de gènere. A partir del dia 21 de novembre, els discos compactes es podran recollir al Centre de Recursos i Documentació de les Dones i al Centre d’Informació Juvenil El Punt de Can Massallera.

Recomanacions personalitzades