Juan Camilo Vázquez deixa de ser l’entrenador del FC Santboià

El seu substitut a la banqueta és Pere “Piti” Belmonte, qui compta amb experiència en equips de Segona Divisió B com el Sant Andreu, el Badalona o la Gramenet.

Juan Camilo Vázquez durant un partit // FC Santboià

Juan Camilo Vázquez durant un partit // FC Santboià

Juan Camilo Vázquez ha presentat la seva dimissió com a entrenador del primer equip del Futbol Club Santboià i ha estat acceptada per la Junta Directiva, segons ha informat el club en un comunicat.

Aquesta renúncia ha arribat després de la derrota contundent per 0-3 a casa contra el Vista Alegre. El Santboià és quart a la classificació del grup 2 de Primera Catalana amb 18 punts després de deu jornades, a tres del segon (San Cristóbal) i a quatre del líder (Balaguer).

Camilo va arribar al club procedent del Viladecans amb l’objectiu del retorn a la Tercera Divisió però el Granollers i La Jonquera van superar el Santboià en el camí de l’equip en les dues promocions d’ascens que va disputar. Prèviament, també va perdre l’eliminatòria per pujar a Tercera quan entrenava al Viladecans contra el Sabadell B abans d’arribar al Santboià. El seu Staff tècnic tampoc continuarà al club.

El club ha anunciat en un comunicat que el seu substitut és Pere “Piti” Belmonte, qui s’asseurà a la banqueta del Santboià per primera vegada al camp del Sant Ildefons. El tècnic ha entrenat a equips històrics del futbol català com la Gramenet, el Sant Andreu i el Badalona a la Segona Divisió B.  També ha sigut tècnic del San Cristóbal. El seu objectiu és retornar l’equip a la Tercera Divisió.

Recomanacions personalitzades