Pau Gasol guanya la medalla de bronze als Jocs Olímpics de Rio

El santboià suma una nova fita en la seva exitosa carrera esportiva, quedant tercer amb la selecció espanyola de bàsquet al campionat dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016. 

Gasol celebra la victòria que li dóna el bronze als JJOO de Rio // RTVE

Gasol celebra la victòria que li dóna el bronze als JJOO de Rio // RTVE

Pau Gasol, el santboià més universal, suma un nou èxit esportiu. En aquesta ocasió als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, on ha quedat tercer al campionat de bàsquet amb la selecció espanyola. El pivot ha estat el millor de l’equip durant tot el campionat, i també en aquesta final, on ha anotat 31 punts decisius perquè Espanya vencés a la selecció d’Austràlia (88-89) i guanyés la medalla de bronze.

«Estic molt orgullós de l’equip, ens ha costat molt però hem lluitat fins el final per solventar un mal inici de campionat. No ens rendim mai, fem pinya, però el que costa a la vida és el que realment val la pena», ha declarat Gasol a Televisió Espanyola al final del partit.

El santboià té una de les carreres esportives més envejables, amb desenes de títols tan a nivell de clubs com de seleccions. Pel que fa a campionats amb la selecció espanyola, ha estat plata als Jocs Olímpics de Londres (2012) i Pekín (2008), or al Mundial de Japó (2006), i or als campionats europeus Eurobasket de Lituània (2011), i Polònia (2009).

Recomanacions personalitzades