Una exposició ajuda als joves a decidir el seu futur després de l’ESO

Els joves de Sant Boi que acaben l’ESO enguany podran visitar una exposició on es recullen les diferents possibilitats formatives existents després del període d’escolarització obligatòria. La mostra serà fins l’11 de març al Servei d’Informació Juvenil El Punt. 

Exposició En Acabar l'ESO a El Punt // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Exposició En Acabar l’ESO a El Punt // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Cicles? Batxillerat? Idiomes? Els joves que acaben l’Educació Secundària Obligatòria tenen una decisió molt important a prendre: «En acabar l’ESO, què?», tal com es diu la mostra organitzada per tal d’ajudar-los en aquest dilema. El Punt Jove de Can Massallera organitza una exposició on hi ha recollides totes les sortides de formació a les quals els joves poden accedir a partir d’ara.

La mostra recull un ampli ventall d’oferta formativa: batxillerat, cicles de formació professional, arts plàstiques, disseny o esports, proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà, programes de formació i inserció (PFI), cursos de l’Escola Oficial d’Idiomes i altres ofertes de formació no reglada.

El Servei d’Informació Juvenil El Punt proposa als centres educatius de Sant Boi visites guiades d’orientació acadèmica per a alumnes de 3r i 4t d’ESO durant els dies de l’exposició. Un total de 300 nois i noies de quatre instituts van participar en aquestes visites l’any passat. El Punt també va organitzar 13 xerrades orientatives.

Recomanacions personalitzades