Dotze persones a l’atur participen en un taller de «speed dating» per buscar feina

Dotze santboians que es troben a l’atur s’han reunit amb personal de recursos humans en entrevistes ràpides de tres minuts. És el que es coneix com «speed dating» per a la recerca de feina. L’activitat s’inspira en el sistema de cites ràpides per buscar parella però aplicat als processos de selecció de personal. 

Persones que busquen feina i personal de recursos humans van mantenir entrevistes de 3 minuts a Can Massallera // Ajuntament de Sant Boi

Persones que busquen feina i personal de recursos humans van mantenir entrevistes de 3 minuts a Can Massallera // Ajuntament de Sant Boi

Buscar feina és com buscar parella. Aquesta és la premissa a partir de la qual es van començar a fer sessions de «speed dating» per buscar feina inspirant-se en el que inicialment es va pensar als Estats Units per conèixer molta gent de manera breu amb la intenció de trobar parella.

A Sant Boi ha arribat de la mà d’un taller que CORESSA ha organitzat per a persones usuàries del Club de Feina. El passat 29 de maig es va fer una trobada preparatòria i el «speed dating» com a tal es va fer el dijous 4 de juny a Can Massallera.

Hi van participar 12 persones en situació d’atur i un número igual de professionals de Recursos Humans. Candidats i encarregats de selecció de personal van participar en entrevistes creuades en les que cada persona aspirant disposava de tres minuts per presentar la seva candidatura als reclutadors.

Segons informa l’Ajuntament de Sant Boi, la fórmula tindrà continuïtat, ja que cada cop són més les empreses que en fan ús en els seus processos de selecció de personal.

Recomanacions personalitzades