Més de 700 persones participen a la 34a Passejada amb Bicicleta

La passejada amb bicicleta d’enguany ha comptat amb la participació de més de 700 persones en un esdeveniment que aquest cop ha coincidit amb la celebració de la Festa Major. L’activitat esportiva i lúdica ha comptat amb 200 ciclistes més que l’any anterior.

Els participants a la 34a Passejada amb bicicleta al Parc Ciclista // Ajuntament de Sant Boi

Els participants a la 34a Passejada amb bicicleta al Parc Ciclista // Ajuntament de Sant Boi

La passejada amb bicicleta aquest cop ha estat més multitudinària. Al Parc Ciclista de Sant Boi es van aplegar més de 700 persones el passat diumenge 17 de maig per resseguir un recorregut que els va portar fins al carrer Baldiri Aleu, on van tenir lloc activitats lúdiques familiars com una gimcana d’habilitats amb bicicleta, spinning, circuit BMX, iniciació al roller amb patins i un circuit de bicicleta adaptada per a tothom, entre altres.

La passejada en bicicleta, que forma part de la programació d’activitats esportives de la ciutat per fomentar l’esport en família a l’aire lliure, va comptar amb participants d’entre 6 i 80 anys. Els menors de sis anys van realitzar un recorregut de 3,5 quilòmetres mentre que la resta de participants van recórrer 10,8, passant per l’interior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per trencar tots els murs del passat, com en anteriors ocasions.

Recomanacions personalitzades