L’Ajuntament aporta 3.000 euros en solidaritat amb el Nepal

L’Ajuntament de Sant Boi col·labora amb la resposta als efectes del terratrèmol del Nepal amb una aportació de 3.000 euros. El ple municipal ha fet un minut de silenci per les més de 3.000 víctimes mortals.

El ple municipal de Sant Boi fent un minut de silenci amb motiu del terratrèmol // David Guerrero

El ple municipal de Sant Boi fent un minut de silenci amb motiu del terratrèmol // David Guerrero

L’Ajuntament de Sant Boi s’ha sumat a la campanya d’emergència que ha posat en marxa el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD) aportant 3.000 euros per donar resposta als efectes del gran terratrèmol que ha afectat el Nepal.

L’objectiu de les campanyes del FCCD és l’anomenada reconstrucció postemergent, que consisteix en «acompanyar els esforços que el propi país ha començat a dur a terme». Més de 3.000 morts i nombrosos danys materials han afectat aquest país, en què la major part de la població viu en situació de vulnerabilitat, després d’un terratrèmol de 7,8 graus en l’escala de Richter el passat dissabte 25 d’abril.

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha fet una crida als ens locals i a les institucions supramunicipals per sumar-se al procés de reconstrucció de les àrees del país afectades i donar suport a la població damnificada. Els 3.000 euros del pressupost municipal són la resposta de l’Ajuntament de Sant Boi.

A més, a l’última sessió del ple municipal de Sant Boi es va fer un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes d’aquest desastre natural d’enorme magnitud.

Recomanacions personalitzades