Els dipòsits de gas propà de Camps Blancs són retirats

La infraestructura de l’avinguda Aragó estava sense ús des de fa tres anys, quan els habitatges es van connectar a la xarxa de gas natural, i s’ha retirat atenent a les demandes dels veïns. 

Els dipòsits de gas de Camps Blancs // Ajuntament de Sant Boi

Els dipòsits de gas propà de Camps Blancs // Ajuntament de Sant Boi

Els dos grans dipòsits de gas propà que estaven situats a l’avinguda de l’Aragó del barri de Camps Blancs han estat retirats per l’empresa especialitzada en la gestió de residus industrials GESCRAP després d’un conveni de col·laboració entre Repsol i l’Ajuntament de Sant Boi que no ha suposat cap cost pel consistori.

Els veïns del barri portaven temps reclamant aquesta mesura. I és que ja fa tres anys que aquestes grans bombones estaven inactives, després que el subministrament de gas als habitatges de Camps Blancs passés a estar connectat a la xarxa general de gas natural.

 

Recomanacions personalitzades