L’Ajuntament fa un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes de l’accident aeri de Germanwings

A primera hora les banderes onejaven a mig pal a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. A les 12 del migdia, treballadors municipals, autoritats i alguns ciutadans han fet un minut de silenci just al davant de la Casa de la Vila.

La solidaritat amb les víctimes de la tragèdia aèria de l’avió de la companyia Germanwings als Alps també ha estat present a Sant Boi. L’Ajuntament s’ha sumat a la crida de la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis per mostrar el condol a familiars i amics dels 144 passatgers i sis tripulants morts als Alps francesos quan viatjaven entre Barcelona i Dusseldorf en un A-320 de la companyia Germanwings.

Dimecres, dijous i divendres han estat decretats dies de dol a tota Espanya.

Treballadors municipals i autoritats junts en solidaritat amb les víctimes // Ajuntament de Sant Boi

Treballadors municipals i autoritats junts en solidaritat amb les víctimes // Ajuntament de Sant Boi

Recomanacions personalitzades