Col·loquen un artefacte explosiu en un cotxe de la policia local

La policia local de Sant Boi de Llobregat s’ha trobat amb un artefacte explosiu dins del cotxe que habitualment porta el radar de trànsit. Es tractava d’un còctel molotov amb metxa per retardar l’explosió que no va funcionar. Els Mossos investiguen l’atac.

Cotxe patrulla de la policia local de Sant Boi atacat amb un còctel molotov // Cadena SER

Cotxe patrulla de la policia local de Sant Boi atacat amb un còctel molotov // Cadena SER

El passat dilluns algú va entrar sense ser vist a l’aparcament on hi ha la flota de vehicles de la policia local, al carrer Riera del Fonollar, i va col·locar un còctel molotov a l’interior d’un dels cotxes patrulla. Segons ha avançat la Cadena SER, l’artefacte explosiu el van deixar a l’interior del vehicle que habitualment porta el radar de velocitat. El van ficar a través de la finestreta de la porta del cotxe.

El còctel molotov anava amb una metxa per donar temps als atacants per fugir. Aquest element va ser el que va evitar l’explosió de l’artefacte ja que, segons la versió de la SER, la metxa es va apagar i, per això, no va explotar.

Quan els agents de la policia local es van trobar amb l’explosiu es va activar per protocol als TEDAX, els especialistes en desactivar artefactes explosius. Aquests van recollir el còctel molotov i se’l van emportar de Sant Boi al complex central dels Mossos a Sabadell. La policia autonòmica també ha obert una investigació per esbrinar qui hi ha al darrera de la col·locació de l’explosiu.

Recomanacions personalitzades