Els Mossos, la Policia Local i els Bombers entreguen una collita de 200 kg de cols de l’hort solidari

Els agents voluntaris dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Sant Boi i els Bombers han recollit 200kg de cols de l’hort solidari que tenen al Parc Agrari des de fa dos anys. La collita ha estat entregada a l’entitat Aliments Solidaris, que els repartirà entre la gent més necessitada. 

La cap de la regió policial metropolitana sud, Cristina Manresa, acompanyada d'un representant de la Policia Local, fa entrega de la collita de l'hort solidari // Mossos d'Esquadra

La cap de la regió policial metropolitana sud, Cristina Manresa, acompanyada d’un representant de la Policia Local, fa entrega de la collita de l’hort solidari // Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud, la Policia Local de Sant Boi i els Bombers de Sant Boi han tornat a mostrar la seva vessant més solidària fent un nou lliurament de productes agrícoles cultivats a l’hort solidari que gestionen conjuntament els cossos de seguretat i d’emergències locals.

En aquesta ocasió, s’han entregat 200 quilos de cols. Aquesta aportació s’ha de sumar als 800 enciams i 500 quilos de faves que s’han lliurant durant aquest any. La finalitat d’aquestes entregues es que l’entitat Aliments Solidaris les distribueixi entre les persones més necessitades de la ciutat. En anteriors ocasions ha estat Càritas qui s’ha encarregat de fer la distribució.

La iniciativa de l’hort solidari porta en marxa des de l’agost de 2012 i des de llavors fins ara s’han lliurat un total de vuit collites de diferents productes agrícoles a entitats benèfiques. Aquest hort ocupa un terreny de mitja hectàrea que ha estat cedit pel santboià Josep Tort.

Les verdures han estat conreades pels mossos, els policies i els bombers en el seu temps lliure des de fa dos anys, sempre comptant amb l’ajut de Lluís Parés, membre d’Unió de Pagesos que els ha assessorat i indicat en tot moment com conrear la terra, què i quan plantar i també el moment òptim per fer la collita.

Recomanacions personalitzades