Quatre jugadores de la UE Santboiana participen al Catalunya-Euskadi

Ona Monés, Alejandra Castro, Martina Badia i Elisabet Gómez han estat titulars en el partit, que s’ha emmarcat en la IV Setmana Catalana de l’Esport, a Tarragona.

Les quatre jugadores del degà participants al Catalunya-Euskadi // Unió Esportiva Santboiana

Partipació de la UE Santboiana al Catalunya-Euskadi amb quatre jugadores: Ona Monés, Alejandra Castro, Martina Badia i Elisabet Gómez.

Les rugbistes del sènior femení del degà han estat titulars en el partit, que s’ha emmarcat en la IV Setmana Catalana de l’Esport, celebrat a l’Anella Mediterrània de Tarragona.

Catalunya s’ha imposat de forma clara a la selecció basca per 67 a 12. El XV de la Ginesta ha sumat quatre marques a la primera part (26-7 al descans) i set assajos més a la segona meitat, i s’han afegit set transformacions. Per part d’Euskadi, dues marques i una transformació.

Tret de sortida a la temporada 2024/2025

El sènior femení comença la temporada amb la disputa de la primera jornada de la Copa de la Reina, a La Guinardera contra el Sant Cugat, el proper cap de setmana.

La Divisió d’Honor B, en la qual el degà fa el seu històric debut aquest curs, s’inicia davant Jabatas de Móstoles al Baldiri Aleu a finals d’octubre.

Recomanacions personalitzades