Els Mossos recuperen més d’un milió d’euros en tabac a l’interior d’una furgoneta robada a Sant Boi

Els Mossos van localitzar la furgoneta a Sant Andreu de la Barca gràcies a la denúncia del propietari. A l’interior del vehicle es van trobar 93 caixes de tabac que els autors dels fets havien sostret a un àrea de servei a Jorba.

En total es van sostreure 93 capses de tabac // Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han recuperat a Sant Andreu de la Barca una furgoneta robada que contenia més d’un milió d’euros en tabac sostret. Els agents de la comissaria de Martorell van localitzar el vehicle el passat 10 de setembre gràcies a l’avís del seu propietari, que havia denunciat el robatori uns dies abans a Sant Boi de Llobregat.

El vehicle, que estava estacionat en un carrer de Sant Andreu de la Barca, contenia un total de 93 capses de cartó plenes de tabac d’una coneguda marca internacional. Aquestes caixes, valorades en més d’1.132.000 euros, no pertanyien al propietari de la furgoneta. Després d’inspeccionar l’interior, els agents van determinar que el tabac havia estat sostret poques hores abans d’una àrea de servei de l’autopista A-2, al municipi de Jorba, a la comarca de l’Anoia.

La recuperació del vehicle i del material sostret ha estat possible gràcies a la ràpida intervenció dels agents de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la comissaria de Martorell, que van dur a terme diverses gestions per ubicar el lloc del robatori. Els Mossos han retornat el material recuperat a l’empresa propietària, mentre que la investigació continua oberta, i no es descarten futures detencions.

Recomanacions personalitzades