La UE Santboiana fitxa tres nous jugadors

Aniol Franch i Unai Fernández, internacionals en les categories inferiors de la selecció espanyola, s’incorporen de cara a la temporada 2024/2025. Alberto Millán torna al degà.

Aniol Franch i Unai Fernández fitxen per la Santboiana // Unió Esportiva Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana ha anunciat el fitxatge de tres nous rugbistes, Alberto Millán, Aniol Franch i Unai Fernández, de cara a la temporada 2024/2025.

Franch és un pilar procedent del CN Poble Nou i aquest any ha participat amb Espanya al Mundial sub-20 de Sud-àfrica, on ‘Els Lleons’ han aconseguit mantenir-se a l’èlit. Per la seva part, Fernández juga a la posició d’ala i arriba des del BUC. També ha estat internacional per la selecció espanyola en les categories sub-18 XV i 7s.

Millán torna a la Santboiana. El tres quarts, amb 150 partits oficials disputats al degà, viurà la seva segona etapa al club.

Jordi Jorba, Pedro Soto, Hugo Watson, Josh Hanlon, Genís Carbonell, Marçal Carreras i Pau Massoni són els altres fitxatges del degà per començar el nou curs rugbístic.

Inici de la nova temporada

Cal recordar que el sènior masculí, com el femení, es troba immers en la pretemporada i iniciarà la Divisió d’Honor contra La Vila al Baldiri Aleu el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre. La segona jornada, amb el primer desplaçament de la Lliga, serà al Valle de las Cañas de Pozuelo de Alarcón (Madrid).

Recomanacions personalitzades