Espanya repeteix la cinquena posició a l’Europeu de softbol amb diverses jugadores del Sant Boi

Andrea Izquierdo, Sorangel Ledezma i Beatriz Alonso, que ha jugat la competició europea de clubs, han participat al torneig.

Sorangel Ledezma, segona per l’esquerra, amb Espanya // Christopher Anasagasti – WBSC Europe

Diverses jugadores del CBS Sant Boi han participat al Campionat d’Europa de softbol, a Països Baixos, on Espanya ha tornat a acabar en la cinquena posició final. Són Andrea Izquierdo, Sorangel Ledezma i també Beatriz Alonso, que ha jugat la competició europea de clubs amb l’equip català.

La selecció ha caigut derrotada en els dos primers partits del grup X contra República Txeca (5-1) i Països Baixos (10-3), i ha sumat victòries davant Alemanya (5-2), Àustria (7-0) i França (3-1). Després d’aquests resultats, l’equip d’Orel Morales ha estat tercer i ha accedit a la següent fase per aspirar a les medalles.

A la Super Round, Espanya ha perdut amb Itàlia (3-0) i Gran Bretanya (2-1) en dos jocs igualats i s’ha quedat sense opcions de metall. En canvi, s’ha imposat a Grècia per un contundent 10 a 0 i s’ha assegurat la cinquena plaça.

Itàlia s’ha proclamat campiona d’Europa contra Gran Bretanya (4-0) a la final i Països Baixos s’ha emportat el bronze davant la República Txeca (8-2) per tancar el podi.

Recomanacions personalitzades