Diverses jugadores del CBS Sant Boi participen al Campionat d’Europa de softbol

Andrea Izquierdo i Sorangel Ledezma formen part de la selecció espanyola. També està Beatriz Alonso, que ha disputat la competició europea de clubs amb l’equip.

Andrea Izquierdo és una de les jugadores participants // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

Diverses jugadores del CBS Sant Boi participen amb Espanya al Campionat d’Europa de softbol femení, que es disputa a Països Baixos. Són Andrea Izquierdo i Sorangel Ledezma. També està Beatriz Alonso, que ha disputat la competició europea de clubs.

Espanya es troba al grup X de la primera fase amb Alemanya, República Txeca i Països Baixos. La fase inicial està formada per sis grups de tres o quatre equips. Posteriorment, es jugaran dues rondes més.

La selecció neerlandesa es va proclamar campiona en la darrera edició, celebrada a Barcelona el 2022. Sant Boi va ser una de les seus i va acollir, entre altres partits, la jornada inaugural i la gran final.

Espanya prepara l’Europeu a Sant Boi

La selecció espanyola de softbol ha preparat el Campionat d’Europa a Sant Boi, abans de viatjar als Països Baixos. L’equip ha entrenat al camp Antonio Hervás en la prèvia de la competició a terres neerlandeses.

Imatges dels entrenaments de la selecció espanyola // Pablo Amiama

Recomanacions personalitzades