El CBS Sant Boi queda tercer a la Copa de la Reina de softbol

L’equip femení ha perdut contra el CBS Rivas en el debut, ha guanyat la primera repesca davant l’OBB Bizkorrak i ha caigut en el partit d’accés a la final amb el Fènix.

Imatge d’arxiu del CBS Sant Boi // Fernando Macías

Primer, derrota de les santboianes davant el CBS Rivas de Madrid en el debut (10-1) a la competició disputada a València. Després, les jugadores del CBS Sant Boi han aconseguit la victòria al segon partit contra l’OBB Bizkorrak de Guipúscoa (10-5) i ha pogut accedir a la segona repesca. El primer finalista ha estat el Rivas després d’imposar-se al Fènix de València (10-0) en l’enfrontament entre els guanyadors dels primers jocs del dissabte. Per la seva part, l’OBB ha quedat eliminat del torneig.

A la jornada del diumenge, el Sant Boi ha caigut davant el Fènix 3 a 0 i s’ha quedat fora de la gran final. El partit pel títol ha finalitzat amb el triomf del Rivas per 10-0 contra l’amfitrió.

L’equip santboià es manté amb els quatre trofeus de Copa en el seu palmarès (2013, 2014, 2015 i 2016), més un sota la denominació de Campeonato de España de softbol el 1986.

Recomanacions personalitzades