Xoel López, Lluís Gavaldà & Joan Pau Chaves, Marala i Magalí Sare encapçalen el cartell del Festival Altaveu

Un any més, artistes internacionals, nacionals i locals ompliran els escenaris del festival entre el 13 i el 15 de setembre.

El cartell de la 35a edició del festival Altaveu // Festival Altaveu

Un any més, el Festival Altaveu torna a portar a Sant Boi una gran varietat de gèneres musicals per a tots els públics. Enguany, l’esdeveniment musical de referència a la ciutat arriba a la seva 35a edició, i sota el lema  «tornar a l’essència de la música» posarà l’èmfasi especial en trobar una profunditat artística que connecti amb el públic. Entre els noms més destacats del cartell d’enguany es troben Xoel López, Lluís Gavaldà & Joan Pau Chaves, Marala i Magalí Sare.

El festival, que enguany se celebrarà del 13 al 15 de setembre, porta un seguit de propostes amb «identitat pròpia i estil únic», segons explica Víctor Partido, director artístic de l’Alataveu. Partido, a més afegeix que cadascun dels artistes que conformen el cartell d’enguany «comparteixen la capacitat d’explorar formes musicals que emergeixen de les arrels més profundes».

Actuacions musicals per a tots els públics

La programació prevista del divendres 13 al diumenge 15 de setembre comptarà amb un ampli ventall d’artistes que oferiran diferents experiències musicals. Lluís Gavaldà & Joan Pau Chaves revisitaran cançoners diversos, mentre que Mar Pujol captivarà el públic amb la seva personalitat i les seves cançons singulars. Núria Graham i Aoife Nessa oferiran una col·laboració plena de genialitat, i Magalí Sare, premi Altaveu 2023, actuarà juntament amb Dani López en un concert ple de matisos.

Tarquim i CARLA representaran les propostes més arrelades i elegants de l’electrònica, respectivament, mentre que BTZ i aShoda Monkas portaran les sonoritats urbanes del hip-hop al festival. Mohama Saz presentarà el seu nou disc amb reminiscències psicodèliques i andalusís, i Los Estanques tornaran a Catalunya per presentar les seves noves cançons. Marala aportarà la seva energia polifònica i mediterrània, i Xoel López presentarà el seu aclamat disc ‘Caldo Espírito’.

A més, ja estan confirmats els escenaris d’aquesta 35a edició del festival. Per una banda, l’escenari Plaça de l’Ajuntament i la Rambla Rafael Casanova tindran accés lliure, mentre que l’escenari de Can Massallera acollirà actuacions dobles per les quals caldrà adquirir entrada, igual que a les actuacions que s’acolliran al Teatre Cal Ninyo. A més, els Cinemes Can Castellet i Can Castells Centre d’Art oferiran accés gratuït, tot i que l’aforament serà limitat. Les entrades es poden adquirir a través de la web del festival.

Més activitats

A més dels concerts, el festival ofereix una sèrie d’activitats paral·leles amb la secció ‘Altaveu+’, on enguany s’acollirà una exposició del dissenyador Ivan Castro, les Converses Altaveu amb ponents com Txarly Brown, l’Altaveu al Cinema, la Fira del Disc i del Llibre Musical, i l’Altaveu en Família.

El Festival Altaveu de Sant Boi, per tant, es consolida un any més com un espai de refugi per a l’expressió i la diversitat musical, oferint al públic una oportunitat única per descobrir diferents propostes artístiques.

Recomanacions personalitzades