L’empresa de missatgeria CTT Express s’intal·la a Sant Boi

La plataforma on es trobarà el centre de CTT Express compta amb una superfície de 7.130 metres quadrats i és propietat de Prologis.

CTT Express s’instal·larà al al Prologis Park Sant Boi // Prologis

CTT Express, la filial espanyola de paqueteria urgent del Grup CTT, s’instal·larà a Sant Boi en les pròximes setmanes. La filial ha llogat una plataforma logística de darrera milla de 7.131 metres quadrats al Prologis Park Sant Boi en una operació assessorada per Savills i JLL.

L’edifici on CTT Express traslladarà el seu centre d’operacions consta de 5.700 m² destinats a funcions de magatzem, 275 m² d’oficines a la planta baixa i gairebé 1.150 m² de planta elevada on es troben els lavabos i un espai obert flexible per cobrir altres necessitats. També disposa de vuit molls tipus TIR i 28 posicions de furgonetes, a més de dues rampes laterals. El seu disseny i construcció han seguit els més alts estàndards de qualitat i compta amb la certificació BREEAM Excellent i WELL Gold.

L’operació, que s’ha executat en un temps aproximat de vuit mesos, ha estat celebrada per totes les parts implicades. Gloria Valverde, directora nacional d’Industrial Logístic a Savills, ha comentat que «el lloguer d’aquesta nau confirma l’elevat interès que continuen tenint les zones més properes a Barcelona pel seu enfocament last mile, assolint un nou referent en els nivells de renda».

Sant Boi compta amb una ubicació clau per les empreses

Segons apunten des de Prologis, les empreses cada cop busquen més espais propers a Barcelona. En aquest aspecte, Sant Boi de Llobregat ofereix una alternativa entre la primera corona de Barcelona i la zona prime, ja que l’escassetat de naus de darrera milla desplaça la demanda a zones adjacents amb oferta regenerada.

Adriana Gorri, directora de Markets de JLL Espanya, ha explicat que«el lloguer de la plataforma logística a un operador líder en el seu segment i en un curt espai de temps demostra l’interès dels inquilins per ocupar actius amb les millors certificacions de sostenibilitat, a més de la seva ubicació prop de Barcelona, un dels mercats amb la base de clients i consumidors més grans de la península Ibèrica».

Recomanacions personalitzades