La UE Santboiana acaba quarta la lliga regular de la Divisió d’Honor

L’equip de Sergi Guerrero perd l’últim partit de la segona fase al camp del Ciencias de Sevilla per 47 a 21.

Imatge d’arxiu // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha caigut en l’últim partit de la lliga regular al camp del Ciencias de Sevilla per 47 a 21. El degà suma 43 punts i acaba a la quarta posició del grup A de la segona fase de la Divisió d’Honor.

El primer temps ha estat dominat pels andalusos i s’han col·locat 21-0 amb tres marques transformades. La Santboiana ha retallat les diferències abans del temps de descans gràcies a un assaig de Marcel Sirvent transformat per Juan Pablo Socino (21-7).

A la represa, l’equip local ha ampliat l’avantatge amb un nou assaig transformat i el degà s’ha tornat a apropar a partir d’una marca de Zak Chambers i la transformació de Socino (28-14). Posteriorment, el Ciencias ha tornat a ampliar les distàncies. Tot i el resultat, els de Sant Boi ho han seguit intentant i han sumat l’assaig de càstig per situar el 42-21. Els sevillans han tancat el marcador després d’un últim assaig.

La Santboiana disputarà els quarts de final del play-off de la Divisió d’Honor davant el Barça a casa. Abans, el degà juga els quarts de final de la Copa del Rei, a partit únic, contra El Salvador de Valladolid al Baldiri Aleu el proper diumenge.

Recomanacions personalitzades