La UE Santboiana tanca la primera volta de la Divisió d’Honor amb una victòria

El degà guanya al camp del Gernika i jugarà el segon tram al grup dels sis primers classificats (31-36).

Instant del partit a Gernika // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana disputarà el segon tram de la Divisió d’Honor al grup dels sis primers classificats després de la victòria a Gernika per 31-36 a l’última jornada de la primera volta. D’aquesta manera, el vigent campió s’assegura jugar el play-off pel títol.

El conjunt basc s’ha avançat mitjançant dues marques i una transformació, però la Santboiana ha empatat abans del descans gràcies a dos assajos i una transformació (12-12). A la represa, el parcial ha estat 19-24. Els santboians s’han emportat la victòria amb un assaig de càstig, dues marques, dues transformacions i un cop de càstig passat.

Juan Pablo Socino, Nacho Contardi, Zé Conde, Marc Palomar i Jack Daniels han estat els anotadors del degà a Urbieta. A part de l’assaig de càstig de set punts.

Copa del Rei i Supercopa d’Espanya

La Santboiana comença la segona volta de la Divisió d’Honor al camp del Burgos aquest cap de setmana. Els altres quatre conjunts entre els sis primers classificats són els següents: Barça Rugbi, VRAC Valladolid, El Salvador Valladolid i Ciencias Sevilla. A més, el degà està classificat pels quarts de final de la Copa del Rei després d’acabar la primera volta de la Lliga entre els sis primers classificats.

Pel que fa a la Supercopa d’Espanya, la Santboiana jugarà la tornada al camp del Salvador coincidint amb la jornada del segon tram de la Divisió d’Honor. Empat (20-20) i victòria catalana als xuts a pals a l’anada.