La UE Santboiana se situa líder en solitari de la Divisió d’Honor Catalana Femenina

El sènior femení del degà derrota el Poble Nou al Baldiri Aleu en un duel directe pel liderat i es col·loca a la primera posició de la classificació (24-16).

Imatge de la temporada // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana se situa líder en solitari de la Divisió d’Honor Catalana Femenina gràcies a la victòria contra el Poble Nou al Baldiri Aleu (24-16). Triomf del sènior femení del degà en un duel directe a casa.

El partit ha arribat al descans amb avantatge del Poble Nou per 0-3. A la represa, la Santboiana ha remuntat mitjançant dues marques transformades (14-3). Les visitants han retallat les distàncies al 14-9, però les locals han obert una escletxa definitiva a partir d’un nou assaig transformat i un cop de càstig passat (24-9). L’equip barceloní ha deixat el marcador en 24-16 després d’una marca transformada en els darrers instants.

Anna Paloma, Ona Monés, Natàlia Gómez i Claudia Pérez han estat les anotadores de les locals al Baldiri. Nerea Sagasti i Maria Campos per part visitant.

La Santboiana és primera a la classificació amb 32 punts. Els partits que resten per acabar la fase regular són contra L’Hospitalet i l’INEF Lleida fora de casa.

Recomanacions personalitzades