Nova participació santboiana al Campionat d’Espanya

Elisabet Gómez, Mariona Ventura, Lola Auzmendi, Èrika Rubio, Martina Badia, Leire Aguilar i Alejandra Castro han jugat amb Catalunya absoluta i sub-18.

Imatge de la jornada // Jordi Elías – UE Santboiana

Set jugadores de la UE Santboiana han participat amb Catalunya al Campionat d’Espanya Autonòmic. Elisabet Gómez, Mariona Ventura, Èrika Rubio, Lola Auzmendi, Martina Badia, Leire Aguilar i Alejandra Castro han format part de les seleccions absoluta i sub-18 al Baldiri Aleu.

Elisabet Gómez ha jugat a la segona part amb la selecció absoluta en la victòria contra Madrid per 38-0. Catalunya ha estat superior en totes les facetes del joc i no ha donat opcions a l’equip contrari en un partit complet del XV de la Ginesta.

Mariona Ventura, Èrika Rubio, Lola Auzmendi, Martina Badia, Leire Aguilar i Alejandra Castro han participat amb la selecció sub-18 davant Madrid. Catalunya ha perdut (17-19) i es queda fora de la final. Alejandra Castro, una marca, i Leire Aguilar, dues transformacions i un cop de càstig passat, han fet dotze dels disset punts del XV de la Ginesta.

Catalunya defensarà davant Galícia el títol de la categoria absoluta aconseguit l’any passat.

Recomanacions personalitzades