El PSC torna a escollir Lluïsa Moret com a candidata a l’alcaldia

L’actual alcaldessa de Sant Boi ha rebut el suport unànime dels militants del seu partit a la ciutat i l’aval de més de 2.600 veïns i veïnes.

Assemblea del PSC a Sant Boi de Llobregat // PSC Sant Boi de Llobregat

Lluïsa Moret ha estat confirmada com a cap de llista del PSC per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. L’actual alcaldessa ha estat escollida aquest dijous en una assemblea del partit com a candidata amb el suport unànime de la militància socialista de la localitat, han explicat els socialistes a través d’un comunicat. A més, Moret ha rebut l’aval de més de 2.600 veïns i veïnes de Sant Boi, que han donat suport a la seva candidatura.

La candidata diu que està «molt il·lusionada»

Moret ha mostrat el seu agraïment pel suport rebut i ha assegurat estar “molt il·lusionada” per tornar a encapçalar el projecte del PSC a Sant Boi. A més, l’alcaldessa ha afegit a l’assemblea que “tenim el millor projecte per a la nostra ciutat i ara el que toca és explicar-lo a tots els nostres conciutadans i totes les nostres conciutadanes”.

La ja candidata ha volgut també recordar que “el projecte socialista és la millor garantia perquè Sant Boi continuï avançant en polítiques de prosperitat col·lectiva, creixement econòmic i protecció als més vulnerables”. Malgrat les llistes del partit encara no estan tancades, amb la candidatura de Lluïsa Moret, el PSC comença a encarar-se cap a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

Recomanacions personalitzades