Festival de punts de la Santboiana femenina

El sènior femení guanya al camp del CEU de forma contundent (0-51) i segueix en la lluita pel liderat de la Divisió d’Honor Catalana.

L’equip celebra la victòria a les Pistes UB // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana s’ha imposat clarament al camp del CEU Barcelona per 0-51 i suma la sisena victòria a la Divisió d’Honor Catalana Femenina. El conjunt blau suma 28 punts i és segon, empatat amb el Poble Nou, en la lluita pel liderat.

El sènior femení del degà s’ha mostrat superior de principi a final en totes les facetes. Les jugadores santboianes han aconseguit set marques i cinc transformacions, i han passat dos cops de càstig a pals.

Anna Puig, Ona Monés, Rut Figueras, Lucía Hernández, Claudia Romero, Alejandra Castro i Natàlia Gómez han estat les anotadores a les Pistes UB en un partit complet de les visitants a nivell ofensiu i defensiu.

Ona Monés és la màxima anotadora de punts amb el peu (65) de la Divisió d’Honor Catalana Femenina. Anna Puig i Andrea Sánchez, de l’INEF Lleida, lideren la classificació de marques (10). La Santboiana rep el Poble Nou al Baldiri Aleu la propera jornada amb el liderat de la lliga regular en joc.

Recomanacions personalitzades