Sant Boi viu una festa del beisbol i softbol

Can Massallera ha estat la seu de la setena edició de la Gala de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, on diversos integrants del CBS Sant Boi han rebut premis pels èxits de la temporada passada.

Imatge de la gala // Jordi Cortadella

Sant Boi de Llobregat ha acollit la setena edició de la Gala de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol. L’esdeveniment ha tingut lloc a la sala d’actes de Can Massallera.

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol ha reconegut la tasca de clubs, jugadors/es, tècnics, àrbitres i anotadors/es. També s’ha donat valor als èxits esportius de la temporada 2022.

Diversos membres del CBS Sant Boi han estat premiats a nivell individual i col·lectiu pels resultats de l’any passat en club i selecció. En el següent enllaç es poden consultar les persones i institucions guardonades.

Imatge de la gala // Jordi Cortadella

Aquest acte s’ha organitzat per part de la Federació Catalana amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi, la secretaria general de l’Esport de la Generalitat o la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Lluïsa Moret, alcaldessa, i Maria Antonia Barragán, regidora d’Esports, hi han assistit. Jordi Vallès, president de la Federació, també ha estat present. El certamen ha estat una festa del beisbol i softbol a Sant Boi de Llobregat.

Recomanacions personalitzades