La Santboiana sub-23 continua invicte

Triomf contundent dels jugadors de Diego Godoy i Paco Baena contra el CAU Valencia al Baldiri Aleu (99-5).

Imatge del partit anterior contra el Pozuelo // Jordi Elías – UE Santboiana

La Santboiana sub-23 ha sumat una nova victòria al grup A de la Lliga Nacional i es manté sense perdre. L’equip de Diego Godoy i Paco Baena s’ha imposat de forma clara al CAU Valencia (99-5) a casa.

Partit dominat per la Santboiana de principi a final, on ha aconseguit quinze assajos i dotze transformacions, i ha estat superior en totes les facetes del joc al rival. Aquesta victòria és la més àmplia de la temporada fins ara. El sub-23 es retroba amb el triomf, ja que va empatar davant el Pozuelo la jornada anterior.

Víctor i Albert Rodríguez, Álex Sánchez, Cesc Satoca, Lucas Santipolo, Pau Anguita, Nacho Berón, Pedro Gómez i Guillem Valenzuela han estat els anotadors de la Santboiana en el festival de punts al Baldiri.

La Santboiana és segona al grup A amb 46 punts, a un de Les Abelles.

Victòria del segon equip masculí

El segon equip masculí del degà ha guanyat al camp del CR Tarragona per 14-23. L’equip suma 4 punts a la classificació després de perdre’n 5 per una sanció després del partit contra els Cocodrils.

Roger Vilar, Fernando Martínez, Nico Francisquelo, Fede González i Roger Espina han estat els anotadors de la Santboiana a Tarragona.

El proper cap de setmana recupera el partit ajornat a Andorra.

Recomanacions personalitzades