La Santboiana femenina comença el 2023 amb un triomf

El sènior femení del degà guanya l’Andorra sumant el bonus ofensiu en l’inici de la segona volta i segueix líder de la Divisió d’Honor Catalana (36-7).

Acció del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana femenina ha començat l’any amb una victòria clara en l’estrena de la segona volta de la Divisió d’Honor Catalana, contra l’Andorra, al Baldiri Aleu (36-7). El conjunt de Marc Ventura suma el bonus ofensiu i continua líder a la classificació.

El sènior femení del degà ha estat superior del principi al final del partit. Les locals han arribat amb un avantatge clar al descans (24-7) gràcies a tres marques transformades i un cop de càstig passat entre pals. A la represa, l’equip del Baix Llobregat ha ampliat la distància fins al 36-7 definitiu a partir de dos assajos més i una transformació.

Acció del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

Ona Monés, Elisabet i Natàlia Gómez, Ainhoa de la Rosa i Laia Auzmendi han estat les anotadores blaves. Cristina Modesto per part visitant. La Santboiana se situa amb 23 punts i es manté al liderat. El proper partit és al camp de L’Hospitalet abans de l’aturada.

Recomanacions personalitzades