La UE Santboiana femenina acaba l’any com a campiona d’hivern

Victòria del sènior femení del degà contra l’INEF Lleida a l’última jornada de la primera volta de la Divisió d’Honor Catalana (17-15).

Acció del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La Santboiana femenina tanca l’any sent campiona d’Hivern de la Divisió d’Honor Catalana amb 18 punts. El conjunt de Marc Ventura guanya contra l’INEF Lleida a l’última jornada de la primera volta (17-15).

El primer temps ha estat dominat per la Santboiana, que ha arribat al descans amb avantatge (17-5) després d’aconseguir tres marques i una transformació. L’equip visitant ha retallat les distàncies a la segona part a partir de dos assajos (17-15), però la victòria s’ha quedat finalment al Baldiri Aleu.

Ona Monés, Anna Puig, Erika Rubio i Judit Corral han estat les anotadores del sènior femení del degà en l’últim partit del 2022. Andrea Sánchez i Ariadna Monreal per part de l’INEF Lleida.

La Santboiana és líder amb quatre punts més que el Poble Nou, que té un partit menys, a la classificació. Després de les vacances de Nadal torna a jugar al Baldiri Aleu, amb l’Andorra, en l’inici de la segona volta.