La Santboiana aconsegueix la victòria a Astúries

El vigent campió suma el tercer triomf seguit de la temporada al camp del Belenos i és colíder de la Divisió d’Honor (23-29).

Instant del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha guanyat al camp del Belenos, recent ascendit, i ha sumat la tercera victòria (23-29). L’equip de Sergi Guerrero se situa colíder de la Divisió d’Honor, empatat a catorze punts amb Ciencias de Sevilla i Quesos Entrepinares de Valladolid.

El primer temps ha estat igualat i amb alternatives al marcador. Ignasi Carbonell, Zak Chambers i Mariano Pigatto han assajat per part santboiana i Juan Pablo Socino ha transformat dues de les tres marques. L’equip asturià ha puntuat amb dues marques transformades i un cop de càstig. 17-19 al descans a Avilés.

A la represa, els catalans han ampliat l’avantatge després d’un nou assaig de Chambers transformat per Socino en els primers instants (17-26). Posteriorment, els locals s’han situat a tres punts a partir de dos cops de càstig. Socino, en els darrers minuts del partit, ha assegurat la victòria visitant al Muro de Zaro gràcies a un cop de càstig passat (23-29).

Després de la derrota al debut, el vigent campió de la Divisió d’Honor suma tres victòries seguides contra La Vila, Pozuelo i Belenos. La Santboiana rep el Quesos Entrepinares al Baldiri Aleu la propera jornada.