La Santboiana sub-23 continua invicte

Victòria amb bonus ofensiu de l’equip de Diego Godoy i Paco Baena davant el CAU Valencia (5-38) a la quarta jornada.

Imatge d’un partit anterior // Jordi Elías – UE Santboiana

Després del triomf davant el Pozuelo, la Santboiana sub-23 ha tornat a jugar fora de casa contra el CAU Valencia i ha sumat el bonus ofensiu. L’equip de Diego Godoy i Paco Baena ha guanyat per 5-38 i se situa amb quinze punts al grup A de la Lliga Nacional.

La primera part ha estat dominada pels de Sant Boi que, amb tres marques transformades, han col·locat el 0-21 al marcador i els locals han aconseguit el seu únic assaig del partit poc abans del temps de descans. Els visitants han continuat sent superiors a la represa i, a partir de dos assajos transformats i un cop de càstig passat, han situat el 5-38.

Marcel Sirvent, Carlos Expósito, Joel Cañizo, Joan Pau Pacheco i Albert Rodríguez han fet els punts del sub-23 del degà a València.

El proper partit de la Santboiana és el derbi contra el Barça al Baldiri Aleu.