Moret situa Sant Boi com «símbol de la identitat col·lectiva»

Sant Boi de Llobregat ha tornat a ser, un any més, un dels epicentres de la Diada Nacional de Catalunya.

Vergés, Aragonès, Sánchez i Moret durant l’ofrena floral // Ajuntament de Sant Boi

L’església de Sant Baldiri de Sant Boi de Llobregat ha tornat a ser, una Diada Nacional de Catalunya més, un dels epicentres de la celebració de l’11 de setembre. Davant la tomba de Rafael Casanova, les principals institucions catalanes, a més d’entitats locals, han fet la tradicional ofrena floral.

Durant l’acte, l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha destacat que «Sant Boi esdevé un cop més símbol de la identitat col·lectiva i un dels centres de la vida política i institucional del país». Moret ha demanat «mantenir viu l’esperit plural i integrador de la Diada del 1976», quan Sant Boi va ser protagonista d’una mobilització històrica.

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha presidit un acte on també han estat presents la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez; i la vicepresidenta primera i presidenta en funcions del Parlament, Alba Vergés, entre altres personalitats polítiques.

Recomanacions personalitzades