Més de 150 nens canvien els seus hàbits participant en un programa de la Gasol Foundation

L’AE Club Natació Sant Boi, el CF Vinyets-Molí Vell i el FC Santboià han participat aquesta temporada en el projecte COACH+ de promoció d’hàbits saludables impulsat per la fundació de l’exjugador de bàsquet.

Alguns dels participants en el programa durant una visita a la Gasol Foundation // Ajuntament de Sant Boi

Un total de 166 nens i nenes de la ciutat han format part durant els últims mesos d’una iniciativa que promou el canvi d’hàbits al voltant dels quatre pilars de la vida saludable: l’alimentació, l’activitat física, el son i el benestar emocional. Els escollits formen part de les files de les categories inferiors del CF Santboià, l’Associació Esportiva Club Natació Sant Boi i el CF Vinyets-Molí Vell.

La millora dels estils de vida s’ha abordat mentre gaudien del seu esport favorit. En paral·lel, l’equip tècnic i directiu de les entitats participants ha estat format per convertir-se en expert i referent en la promoció de la salut més enllà de l’activitat física.

Diferents entitats esportives cada temporada

El projecte s’anomena COACH+ i està impulsat per la Gasol Foundation amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi i la companyia danesa Novo Nordisk, dedicada a la cura de la salut. Des de la temporada 2017-18 s’ha vingut desenvolupant a la ciutat amb diferents entitats esportives. En anys anteriors van participar el Club d’Atletisme Sant Boi, la Unió Esportiva Santboiana, el Club Handbol Cooperativa Sant Boi, el Club Esportiu Marianao-Poblet, el Club Voleibol Sant Boi i el Club de Beisbol i Softbol Sant Boi.

A banda dels infants santboians participants, també han gaudit de la iniciativa els alumnes de l’escola de futbol Denis Suárez, fundada pel futbolista del Celta de Vigo a la localitat gallega de Salceda de Caselas.

Recomanacions personalitzades