Experts en automoció es reuneixen a Sant Boi per parlar de la transició cap al vehicle elèctric

L’Ajuntament de Sant Boi va organitzar la ‘Jornada Vehicle Elèctric: perspectives de futur i visions compartides’ per donar a conèixer vivències sobre el canvi de model que viu el sector de l’automoció.

Experts en automoció a la ‘Jornada Vehicle Elèctric: perspectives de futur i visions compartides’ // Ajuntament de Sant Boi

«Sant Boi vol ser referent en el procés de transició ecològica», va explicar l’alcaldessa, Lluïsa Moret, en la ‘Jornada Vehicle Elèctric: perspectives de futur i visions compartides’. En aquest acte, fet Sant Boi, ciutat important en el món de l’automòbil, es van reunir experts en automoció, empreses i institucions per reflexionar sobre el canvi de model que està vivint el sector automobilístic.

La jornada del passat divendres és una actuació que ha estat finançada amb fons Next Generation de la Unió Europea, concretament els del Pla d’Acció de l’Agenda Urbana Espanyola. Aquest acte està vinculat amb el Pacte de ciutat per a un nou impuls social i econòmic de Sant Boi que «compta amb un grup de treball dedicat específicament al futur del vehicle elèctric a la ciutat», es detalla en un comunicat de l’Ajuntament.

Lluïsa Moret en la ‘Jornada Vehicle Elèctric’ // Ajuntament de Sant Boi

Toni Mora, vicepresident de l’associació de concessionaris Sant Boi Motor i membre del grup de treball sobre el vehicle elèctric del Pacte de Ciutat, va destacar que «és necessari socialitzar el vehicle elèctric i fer possible que tothom pugui circular amb ell». Moret va afegir «és indispensable implicar els ciutadans i les ciutadanes perquè se’n sentin part».

Diferents testimonis com a representants de diversos sectors van compartir les seves visions sobre les perspectives de futur del vehicle elèctric. El moment que s’està vivint actualment «convida a fer un pas qualitatiu envers la transformació del sector» es detalla al comunicat.

Recomanacions personalitzades