La Santboiana femenina es retroba amb la victòria

El sènior femení guanya contra el Poble Nou, amb bonus ofensiu, a La Mar Bella i és segon a la classificació de la Divisió d’Honor Catalana (0-23).

Imatge del partit a La Mar Bella // Jordi Elías – UE Santboiana

El primer equip femení de la Santboiana ha aconseguit la victòria, bonus ofensiu inclòs, contra el CN Poble Nou per 0-23 a La Mar Bella i és segon de la Divisió d’Honor Catalana amb 27 punts.

Victòria parcial del degà al descans, al qual ha arribat amb 0-11 després d’un assaig i dos cops de càstig passats. A la represa, l’equip de Sant Boi de Llobregat ha ampliat l’avantatge fins al 0-23 definitiu gràcies a dues marques i una transformació. Anna Puig, Ona Monés, Raquel Pelayo i Natàlia Gómez han fet els punts. El sènior femení s’ha retrobat amb el triomf després de dues derrotes.

La Santboiana tanca la fase regular amb l’INEF Barcelona al Baldiri Aleu aquest cap de setmana.

Derrota del sub-23 masculí

L’equip sub-23 ha perdut davant Les Abelles (27-15) a València el partit ajornat. Els de Diego Godoy i Paco Baena sumen dues derrotes seguides i segueixen amb 42 punts al grup A de la lliga. Víctor Rodríguez, Martí Vicente i Cristian Louzao han fet els punts santboians. El següent partit és al camp del Sant Cugat.

Recomanacions personalitzades