Anna Puig torna a ser campiona d’Europa de rugbi

La jugadora de la Santboiana revalida el títol amb la selecció espanyola després de la victòria contra Rússia (27-0). Sisè trofeu seguit de ‘Las Leonas’.

Anna Puig i Núria Jou, amb el trofeu // Unió Esportiva Santboiana

Anna Puig, jugadora de la Santboiana, s’ha proclamat campiona d’Europa de rugbi amb la selecció espanyola absoluta després del triomf contra Rússia (27-0) a la final.

Espanya ha sumat el seu novè títol i el sisè de forma consecutiva. ‘Las Leonas’ han estat superiors en tots els aspectes del joc davant la selecció de l’est d’Europa, a Las Terrazas d’Alcobendas.

La jugadora catalana ha estat suplent, però ha aconseguit un assaig després de sortir al terreny de joc a la segona part. Núria Jou, formada al degà, també ha participat a la final.

Rut Figueras, Mariona Ventura i Lucía Hernández han estat campiones autonòmiques amb Catalunya sub-18 gràcies a la victòria contra València (24-12). Catalunya sènior, amb la qual Anna Puig ha participat aquest any, també s’ha proclamat campiona després d’imposar-se a Andalusia (12-17) a la final.

Afa Tauli i Jordi Jorba guanyen amb Espanya

La selecció espanyola masculina ha fet un pas important per estar al Mundial de França 2023. ‘Los Leones’ s’han imposat a Romania per 38-21 al Campo Central i se situen segons a la classificació amb 25 punts. Afa Tauli i Jordi Jorba, jugadors de la Santboiana, han estat titulars en aquest partit decisiu. Els dos últims enfrontaments de l’equip de Santiago Santos són contra Portugal, a casa, i Geòrgia, a domicili. Marco Pinto, format a Sant Boi, també ha participat a Madrid.

Recomanacions personalitzades