Detingut a Sant Boi un lladre reincident amb limitació de moviments

Els Mossos d’Esquadra el van enxampar in fraganti amb tres ordinadors que acabava de robar d’una llar d’infants de la ciutat. La seva detenció ha permès resoldre altres robatoris realitzats anteriorment a Castelldefels i Gavà.

Mossos d’Esquadra realitzant una detenció // Arxiu

Un jove de 23 anys va ser detingut dijous passat per una parella de Mossos de seguretat ciutadana de Sant Boi. L’home va ser enxampat in fraganti amb tres ordinadors que acabava de robar d’una llar d’infants de la ciutat.

Gràcies a aquesta detenció, la policia ha pogut resoldre altres robatoris duts a terme en dies anteriors; a un restaurant de Castelldefels, i a un forn de pa i en un establiment comercial de Gavà. I és que, segons publica el diari La Vanguardia, el jove comptava amb una limitació de moviments ordenada per una jutgessa de Gavà perquè és un delinqüent acusat de multitud de robatoris amb força en establiments d’aquesta zona del Baix Llobregat.

A Sant Boi, el mateix dijous abans de robar a la llar d’infants, també ho va fer en un taller mecànic. Aquest passat dissabte, un jutge de la ciutat va ordenar el seu ingrés a presó pels tres trencaments de condemna en el partit judicial de Gavà, al saltar-se la prohibició de trepitjar la mateixa Gavà, Begues, Castelldefels i Viladecans.

Recomanacions personalitzades